• "

  Vsak BNI sestanek mi prinese nove ideje, ki jih z veseljem uporabim pri svoji inovativnosti. Nova znanja, znanstva in povezave pa mi pomagajo pri pozitivni in hitri odzivnosti v poslu. Vedno je čas za idejo in akcijo, zakaj bi jo zamujal?

  " - Milan Rađenović, ARHI-3k d.o.o., www.arhi-3k.si
 • "

  BNI organizacija podjetju Transfera omogoča več kot 30 "podaljšanih rok" v trženju, hkrati pa super nova poznanstva iz različnih poslovnih panog. Tovrstna poznanstva pa so večinoma prerasla tudi v prijateljstva.

  " - Grega Ivanuš, Transfera d.o.o.
 • "

  V našem poslu se večina projektov pridobiva preko osebnega kontakta in ne oglaševanja. V BNI sem spoznala veliko podjetnikov tako v Sloveniji in tujini, kar mi omogoča uresničevati poslovne cilje. Pozitiven pristop in povezovanje je nekaj, kar je v današnjem času še posebej pomembno.

  " - Alenka Planinc Rozman, plAnincA d.o.o., www.planinca.si
 • "

  Za uspešen posel je potrebno stalno iskanje novih idej, priložnosti in spoznavanje ljudi. BNI je skupek naštetega in še precej vec. Organiziranost in ideja BNI nakazuje smer in način kako Slovenijo popeljati v boljšo prihodnost.

  " - Tadej Zupančič, Geateh, d.o.o.
 • "

  Ne glede na to kako veliko je podjetje, kako se imenuje, katere izdelke ali storitve tržijo, konec koncev posle izvajamo ljudje. In kaj je lepšega, kot poslovati s poslovnimi partnerji, ki so hkrati tudi dobri prijatelji. Zato me izredno veseli, da se znotraj BNI skupin tkejo ne samo poslovne, temveč tudi trdne prijateljske vezi s katerimi neizmerno širimo obzorje in število poslovnih kontaktov.

  " - Andrej Barle, Donos.net, svetovalna skupina, www.donos.net
 • "

  Predstavljajte si, da ste v skupini podjetnikov, kjer se vsi trudijo, da vi pridobite več posla. Vsak izmed njih vam nesebično daje na razpolago tako svoje izkušnje kot poslovne kontakte, ki vam pomagajo odpirati vrata novih poslovnih priložnosti.

  " - Danilo Devinar, Secop d.o.o., www.secop.si
 • "

  BNI mi daje nova poznanstva, nova prijateljstva in posledično tudi nove posle. Na sestanku dobim pozitivno energijo za tedensko delo in to stranke občutijo.

  " - Frida Bijec, Cvetličarna Zvonček
 • "

  Ker sem še mlad in brez izkušenj, je težko dobiti nove posle. Zato je bila to moja odskočna deska za nove posle, nove kontakte in priporočila. Zdaj sem že več kot tri leta član skupine in v njej uspešno delujem; veliko sem že prispeval v skupino in tudi že dobil veliko poslov.

  " - Simon Bucik, Bucik d.o.o., www.bucik.si
 • "

  »V začetku nisem verjel, da bo BNI postal moja glavna stranka. Če bi to vedel že od samega začetka... Ampak nikoli ni prepozno!

  Osebno pa sem početveril svoj krog znancev in prijateljev in jih z veseljem povezujem tudi v prostem času.«  " - Neven Škrokov, Be.eF.eS. d.o.o., www.beefes.si
 • "

  »Sem hvaležen za BNI, ker mi omogoča, da sem še bolj kar sem, da lažje svoje poslanstvo živim. Moje osnovno vodilo je ODNOS = DONOS, daje mi platformo za povezovanje, sodelovanje in poslovanje.S pomočjo teh vrednot sem zelo napredoval duhovno in poslovno. Obstaja veliko merljivih rezultatov, saj moje podjetje skozi BNI naredi skoraj pol prometa. Bistvo je očem nevidno in prava moč je v nemerljivih stvareh. Energija, ljubezen, povezanost, odnosi, rast in mastermind podobno želečih in mislečih ljudi.«

  " - Alex Lan, www.sunofart.net